Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Νερό, το μεγαλύτερο μυστικό του αδυνατίσματος!

Παλιότερα έπινα το πολύ 3 ποτήρια την ημέρα. Τώρα, 2 λίτρα! Γιατί? Ανακάλυψα ότι πραγματικά το νερό είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις καλό στον εαυτό σου!

Το σώμα μας αποτελείται κατά 60% από νερό και το νερό είναι υπεύθυνο για πολλές λειτουργίες του οργανισμού μας. Όταν δεν πίνουμε αρκετό νερό, τότε ο οργανισμός μας αποθηκεύει περισσότερο νερό, ειδικά στους αστραγάλους, τα οπίσθια και τους μηρούς. Αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός μας δεν μας εμπιστεύεται ότι θα του δώσουμε αρκετό νερό οπότε συμπεριφέρεται σαν...καμήλα! Όμως, αν αρχίσουμε να του δίνουμε επαρκείς ποσότητες για ένα μικρό διάστημα θα σταματήσει να αποθηκεύει νερό και έτσι αυτόματα χάνονται 2 κιλά!

Ίσως για κάποιους αυτό να μην είναι πολύ αλλά μερικές φορές όταν η ζυγαριά είναι κολλημένη για μήνες δεν υπάρχει πιο όμορφο θέαμα! Επίσης, είναι πολύ βοηθητικό να ξεκινήσεις μια δίαιτα μετά από αυτό μιας και θα νιώθεις πολύ πιο κινητοποιημένος!

Βέβαια, το νερό βοηθάει και αλλού: κόβει την όρεξη! Δοκιμάστε να πιείτε 2 ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα! Κάνει θαύματα.

Τέλος, το νερό έχει και άλλες θαυματουργές λειτουργίες όπως να μειώνει το στρες και να μεταβολίζει πιο γρήγορα το λίπος και πολλά άλλα! Ψάξτε το!

Προσωπικά, πιστεύω ότι ήταν ένα από τα σημαντικότερα μυστικά όπλα που είχα σε όλη αυτή την διαδικασία. Επίσης, το καλό με το να πίνει κάποιος πολύ νερό, 1,5 λίτρο την ημέρα συνιστούν οι περισσότεροι ειδικοί, είναι ότι είναι πολύ εύκολο! Ούτε στερήσεις, ούτε τίποτε, απλά 8 ποτηράκια νερό την ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου