Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Φεύγω για διακοπές αλλά σας αφήνω 2 'δωράκια'!

Φεύγω για διακοπές σήμερα και θα ξαναρχίσω να ποστάρω συστηματικά από τις 5 Αυγούστου, όμως για να έχετε κάτι να κάνετε μέχρι τότε θα σας δώσω δύο βίντεο γυμναστικής! Ελπίζω, να υπάρχουν κάποιοι που κινητοποίησα για να αδυνατίσουν εκεί έξω (έστω και σιωπηλοί)! Έχω πει τόσα και τόσα ήδη που είμαι σίγουρη ότι έχετε αρκετά να συνηθίσετε μέχρι να έρθω!


1. Αυτό είναι μόλις 10 λεπτά και είναι σαν το προηγούμενο που ανέβασα, αν και νομίζω ότι αυτό είναι λίγο ευκολότερο. Με αυτά τα 10 λεπτά ελαφρώς 'χοροπηδηχτά' βιντεάκια χάνονται πολλές θερμίδες! Ένα άτομο 100 κιλών χάνει περίπου 160, ένα άτομο 80 κιλών χάνει περίπου 130, ένα άτομο 65 κιλών χάνει περίπου 100. ( ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται η γυμνάστρια σχετικά με αυτά τα βίντεο) Αλλά εμένα με βοήθησαν πολύ, γιατί όχι και σας; Άλλωστε μόνο 10 λεπτά είναι!



2. Αυτό το βίντεο είναι 20 λεπτά και ιδανικό για άτομα ασυνήθιστα στη γυμναστική. Γυμνάζει όλο το σώμα! Προσοχή, δεν πρόκειται για αεροβική, άρα δεν χάνονται τόσο πολλές θερμίδες (φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χάνονται καθόλου), όμως βοηθάει στο χτίσιμο των μυών και στο να δημιουργήσετε ένα όμορφο σώμα.

Επειδή είναι πολύ μεγάλο για αυτή την σελίδα σας δίνω το λινκ:

20-λεπτο βίντεο γυμαστικής!


Καλό Καλοκαίρι λοιπόν, μην παραστρατήσετε μέχρι να έρθω!

1 σχόλιο: