Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Εντάξτε αυτές τις 5 συμβουλές στην καθημερινότητα σας αυτή την εβδομάδα!

1. Πάρτε φωτογραφίες πριν και μετά! Μπορείτε να ορίσετε μία ημερομηνία που θα παίρνετε μια φωτογραφία του εαυτού σας (με τα ίδια ακριβώς ρούχα). Για παράδειγμα, σήμερα 11 του μηνός! Μην σας ακούγετε αστείο! Αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κίνητρο! Άσε που θα μπορείτε να δείτε και με τα ίδια σας τα μάτια την διαφορά. Επίσης, προτιμήστε ρούχα γυμναστικής, ή γενικά κολλητά ρούχα γιατί φαίνεται καλύτερα η διαφορά.

2. Αρχίστε να διαβάζετε τις ετικέτες τροφίμων! Όπως συγκρίνετε τιμές αρχίστε να συγκρίνετε θερμίδες. Αν σας φαίνεται βαρετό να υπολογίζετε πόσες θερμίδες έχει η μία κουταλιά ή η μία φέτα θυμηθείτε ότι το κάνετε για τον εαυτό σας! Εσείς θέλετε να αδυνατίσετε όχι ο γείτονας! Επίσης, σήμερα έχουν διευκολυνθεί πολύ τα πράγματα γιατί σχεδόν όλα τα τρόφιμα έχουν τις θερμίδες ανά μερίδα σημειωμένες πάνω. Κάντε το συνήθειο σας λοιπόν, να επιλέγετε πάντα το προϊόν με τις λιγότερες θερμίδες! 20 θερμίδες από εδώ, 30 από εκεί μπορούν να οδηγήσουν σε 200-300 λιγότερες θερμίδες καθημερινά!

3.Βρείτε το ιδανικό σας βάρος! Όταν λέμε αόριστα "Θέλω να χάσω κιλά" χωρίς ένα συγκεκριμένο στόχο τότε σίγουρα κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα για τον εαυτό μας.
Βάλτε έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Για παράδειγμα, κάποιος που θέλει να χάσει 20 κιλά μπορεί να πει ότι θέλει να χάνει 3 κιλά το μήνα και άρα να χάσει τα 20 κιλά μέσα σε 7 μήνες. Βάλτε ακριβείς στόχους για να διευκολύνεται τον εαυτό σας να τους πετύχει!

4.Ελέγξτε το βάρος σας καθημερινά. (αυτό να γίνεται πάντα την ίδια ώρα και κατά προτίμηση το πρωί όταν ξυπνάτε) Έρευνες δείχνουν ότι αυτοί που ελέγχουν το βάρος τους συχνότερα, χάνουν κιλά γρηγορότερα. Βέβαια μην περιμένετε να δείτε τεράστια διαφορά από την μία μέρα στην άλλη, αλλά κάντε το περισσότερο για να ελέγχετε τον εαυτό σας. Ακόμα και αν βγείτε εκτός προγράμματος για λίγες μέρες, μην παραλείψετε να ζυγιστείτε! Αυτό που θα δείτε θα σας σοκάρει και θα σας κινητοποιήσει!

5. Δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον φίλο ή σύντροφο στο αδυνάτισμα; Γραφτείτε σε διαδικτυακά forums και συζητήστε τα προβλήματα σας με άλλα άτομα στο διαδίκτυο! Πλέον υπάρχουν άπειρα site σχετικά με το χάσιμο βάρους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου